L. P. L.
15.5.2019

3 feng šui rituali, ki privabljajo več denarja

3 feng šui rituali, ki privabljajo več denarja
Profimedia
Dom in vrt

Feng šui strokovnjaki pravijo, da je svoboden energetski tok zelo pomemben za zdravje, srečo, ljubezen, denar in pozitivno energijo. Pogosto je dovolj že, da v stanovanju naredite nekaj sprememb in energetski krog lažje steče.

Premaknite 27 stvari

Če želite, da pozitivna energija pride v vaše stanovanje in s sabo prinese denar, morate premakniti 27 stvari. To ne pomeni, da morate popolnoma spremeniti razpored pohištva, dovolj je, če na primer premaknete kavč ali mizo za dva centimetra, prestavite knjigo, lončnico … Štejte, da boste zares premaknili 27 stvari, ta številka je namreč v feng šuiju zelo pozitivna.

image
Profimedia Premaknite 27 stvari po hiši.

Čarobni kamen

Citrin je znan kot kamen sonca, privablja pozitivno energijo in razbija negativno. Ta rumeni kamen so poznala že stara ljudstva, ki so menila, da je darilo sončnega boga. Citrin izboljšuje poslovno komunikacijo, privlači denar in posel.

Feng šui svetuje, da ga postavite v stanovanju na okensko polico ali kakšno drugo, zelo svetlo in sončno mesto.

image
Profimedia Kristal citrin privablja denar.

Vhodna vrata

Skozi vhodna vrata prihaja pozitivna energija, zato feng šui še posebej veliko pozornosti nameni barvi, lokaciji in okrasu pri vhodnih vratih. Če boste vhodna vrata okrasili z naravnimi rožami, boste privabili denar. Odpirajo naj se na noter, na nasprotni strani nikakor ne sme biti ogledalo, saj s tem pošiljate energijo nazaj ven.  Če želite še več denarja, na vhodna vrata pritrdite majhno figurico žabe.

image
Profimedia Vhodna vrata naj bodo okrašena z naravnimi rožami.